Drenatge Limfàtic

* TÈCNIQUES DE MASSATGES * DRENATGE LIMFÀTIC *


 

VARIUS / EDEMES

El drenatge limfàtic, és efectiu amb l’alteració del retorn venòs que produeix les varius. També ajuda a eliminar l’acumulació de líquid en l’espai intercel·lular i en les cavitats de l’organisme que formen els edemes.

 

***

 

CEL· LULITIS / REAFIRMACIÓ

El drenatge limfàtic mou el líquid intersticial que es torna espès amb la cel·lulitis i reafirma els teixits millorant la seva tonificació.

 

***

 

PREOPERATORI / POSTOPERATORI

És efectiu amb l’alteració del retorn venòs que produeix les varius i és important en el preoperatori i el postoperatori en casos de varius perquè ajuda al pacient en la seva recuperació.

 

***

 

PRESSOTERÀPIA

La pressoteràpia és un sistema de compresió controlada que funciona amb unes bombes d’inflar. Es col·loquen al voltant de cames, braços i abdomen.
Aquestes mouen el fluxe venós i limfàtic per aclarir el líquid extracel·lular, reduïnt la inflor, la inflamació i els edemes. Alleugera el cansament de les cames i millora el fluxe d’oxígen a través de tot el cos.
A Vallhonrat Massatges utilitzem la pressoteràpia,  com a complement del drenatge per accelerar la millora del tractament.

 

Comments are closed.