La Nostra Historia

* LA NOSTRA HISTORIA *


  Els nostres pacients, sovint ens formulen la mateixa pregunta…..” Com és que la vostra història és centenària?” Doncs si, és centenària i familiar. Us farem cinc cèntims dels nostres principis…

Sobre el 1900, en Joan Vallhonrat, el nostre besavi, tenia una bòbila de totxos amb la seva dona, a Rubí. En el seu temps lliure, obert a apendre més sobre altres oficis i interessat amb tot el món de la salut, va apendre tècniques que van compartir amb ell, pastors, curanders i naturistes. Li agradava tant aquest camp, que va començar a combinar la seva feina amb l’afició per ajudar i curar a la gent del seu poble. Eren tant bons els resultats amb els pacients, que sense adonar-se, va arribar el dia que un conegut club de futbol, el van venir a buscar amb la proposta de que deixes la seva fàbrica i es dediques 100% els jugadors de l’ equip. Però ell ho va rebutjar, pensant que no volia arriscar-se a tancar el seu negoci.

Amb els anys, el seu fill Jaume Vallhonrat, el nostre avi, va seguir els passos del seu pare professionalment i amb els medis que hi havia a la seva època va perfeccionar les tècniques del seu pare, obrint un consultori de rehabilitació al carrer Sant Joan.

Van passar els anys i en Jaume quan es va jubilar, ja tenia el seu fill Andreu Vallhonrat seguint el seu ofici i les seves nétes a la falda aprenent a moure dits, els noms dels ossos i escoltan tantes i tantes històries de pacients que havia visitat.

Temps més tard, l´Andreu va inaugurar la seva consulta el passeig Francesc Macià de Rubí i a  l´any 1979, per tal de poder oferir un millor servei a els pacients que venien de lluny, va obrir una segona consulta a la avinguda 11 de Setembre, de Sabadell . El que no va imaginar mai, és que hauria d´ampliar el negoci anys més tard el Passeig Manresa perquè les seves filles Meritxell i Blanca, seguirien les seves mateixes passes.

Durant aquests últims anys, les seves filles han anat ampliant el ventall de les Teràpies Alternatives que s´ofereixen el centre i actualitzant les tècniques de rehabilitació, però mai sense deixar d´utilitzar les receptes centenàries de la familia.

El centre Vallhonrat Massatges, actualment està situat al carrer Cervantes 14 de Rubí i el carrer Capmany 8 de Sabadell.

Som el que som, gràcies a la gent que sempre a confiat amb nosaltres. Avis, pares i fills, families senceres que ens omplen de joia el cor, quan ens diuen que els hem ajudat una miqueta a millorar el seu dia a dia. Estem plens de projectes que volem compartir amb tots vosaltres i cada any és un pas endavant amb el vostre suport.

Per això, el nostre eslògan és : VALLHONRAT MASSATGES, més de 100 anys d´experiència vetllant per la vostra salut.

Comments are closed.